Preview Mode Links will not work in preview mode

AgilaHRpodden

Dec 10, 2019

Centiro är det snabbt växande företaget utan hierarkier som år efter år toppar listorna i utmärkelsen Great place to work. Åsa Beronius som arbetar med HR och Niklas Hedin som är deras VD besöker mig i studion och jag tar tillfället i akt att fördjupa mig i vad som skapat denna framgång.

Minut: 1:00-4:57...


Nov 26, 2019

Hur kan vi arbeta faktabaserat, datadrivet och digitalt? Behöver vi det? Stress- och arbetslivsforskaren Dan Hasson besöker mig i studion igen för att reda ut det hela. Vi diskuterar bland annat hur vi kan veta om ett verktyg är forskningsbaserat, hur vi väljer mätmetod och vad vi gör vi med...


Nov 12, 2019

Performance management/PM eller prestationsledning - kärt barn har många namn. Vad betyder det egentligen?
Denna gång har jag bjudit in Lena Bjurner, Maja Samuelsson och Björn Sandberg för att tillsammans med mig reda ut och diskutera dess syfte, mening och betydelse. Behövs den i dagens organisationer eller är...


Oct 29, 2019

Eva Hambolt gästar mig i studion för att diskutera neuroledarskap och vetenskap. Vi tittar på hur biologiska mekanismer påverkar våra tankar, känslor och beteenden. Hur kan vi med en ökad kunskap om detta såväl prestera och må bättre på våra arbetsplatser?

Min: 0:59-4:23
Samarbetspartner: Wise Consulting...


Oct 14, 2019

Retorik- och kommunikationsproffset David JP Phillips besöker podden. Kanske har du läst hans bok ”How to avoid death by powerpoint” eller är en av de över 4 miljoner personer som laddat ner och tittat på hans TED talks?

I vårt samtal delar David bland annat sina tips kring hur vi kan skapa mer intressanta...