Preview Mode Links will not work in preview mode

AgilaHRpodden's podcast

Jun 1, 2020

I nya uppdateringen av SAFe lyfter de äntligen HR relaterade frågor! Jag bjöd in SAFEs ”lärare för lärarna” Carl Starendal för att titta närmare på uppdateringarna. Varför har det dröjt så länge? Och vilka frågor är det mer exakt som lyfts fram?

Samarbetspartner: Adaptit med gäst Anders Lundell.
Tack...


May 18, 2020

Ibland kan det nästan upplevas som att agilt är en religion och vi som kallar oss agilister är på ett frälsningståg. Vad är det för övertygelser vi har som vi vill förmedla och övertyga andra? Kan vi på vägen ibland sätta krokben på oss själva och polarisera? Jimmy Janlén, agil coach besöker mig för...


May 4, 2020

Denna gång gästas jag av Jenny Thalin, change manager på Folksam. Vi pratar om deras agila resa, vilka lärdomar, erfarenheter och misstag de stött på längs med vägen. Ett avsnitt med många konkreta tips och exempel.

Samarbetspartner: Adaptit med gäst Anders Lundell. Tack snälla för att du lyssnar! Missa...


Apr 20, 2020

Behöver och kan ledarskapet förändras när en organisation börjat arbeta agilt? Om svaret är ja, vad innebär det i sådant fall? Michael Göthe och Björn Sandgren gästar mig i studion för att diskutera detta och mycket mer.

Samarbetspartner: Adaptit I dessa tider erbjuder de gratis rådgivning för alla som...


Apr 6, 2020

Många känslor förstärks i dessa tider såsom  ångest, oro, utmattning, och ensamhet. Psykologen Lars-Johan Bastås gästar mig i studion för att reflektera och diskutera. Hur möter vi de här känslorna? Varför uppstår de? Och behöver alltid problem eller känslor lösas och utredas? Vi svarar också på tre...