Preview Mode Links will not work in preview mode

AgilaHRpodden's podcast

Apr 12, 2021

Design Thinking är en kreativ arbetsprocess där organisationer och företag kan identifiera affärsmöjligheter och utveckla lösningar ur ett användarperspektiv. I det här avsnittet gästar Jens Wedin mig för att prata om Design Thinking. Hur kan vi använda det när vi utvecklar HR-produkter?

Tack snälla för...


Mar 29, 2021

Kan vi genom kunskap och insikter om psykologi och hur människor fungerar påverka människors beteenden? När funkar det i så fall och hur? Och var går den etiska gränsen? Detta och mycket annat pratar jag och Niklas Laninge, psykolog, om i dagens avsnitt.

Tack snälla för att du lyssnar! Missa inte att...


Mar 16, 2021

Vad är friskvård? Tre vanliga argument för friskvård är att det får människor att må bättre och orka mer, det får sjukskrivningarna att minska och det ökar arbetsgivarens attraktionskraft. Men hur ser det ut med friskvården på våra arbetsplatser? I det här avsnittet pratar jag med Clara Fröberg från


Mar 2, 2021

Denna gång gästas jag av Viktoria Petersson och Marie Lundgren som arbetar med HR på Star Stable, en HR-funktion som ligger i framkant när det kommer till det agila arbetssättet. De delar med sig av sina erfarenheter, tips, misstag och ideer.

Tack snälla för att du lyssnar! Missa inte att agilaHRpodden finns på...


Feb 16, 2021

I första avsnittet av säsong 7 gästas jag av ingen mindre än generalsekreteraren för Sveriges HR-förening Lena Bjurner. Vi gör ett retrospektiv på HR-året 2020 och framtidsspanar.

Tack snälla för att du lyssnar! Missa inte att agilaHRpodden finns på de sociala plattformarna och på agilahrpodden.se. I...